Biografie

Biografie van Topstyliste Eva Wouters

Eva is geboren op 27 mei 1982 te Schijndel. Bij aanvang van de allround kappersopleiding begon ze op 16 jarige leeftijd gelijktijdig ook bij "kapsalon Koppig" te Schijndel en later bij het filiaal van Koppig in Heeswijk-Dinther. Na 6 jaar veel geleerd te hebben in de praktijk en tijdens haar opleiding én met een tussentijds extra behaald diploma "Kleurspecialiste" op zak werd het tijd om verder te ontplooien. Na een korte periode bij een kapsalon in Eindhoven komt Eva via een open sollicitatie terecht in de salon van "Rob Peetoom Hair + Make-up Utrecht Lucasbolwerk" in Utrecht.

Toen er na enkele jaren bij het filiaal van "Rob Peetoom Hair + Make-up Den Bosch Mari van de Ven" in 's-Hertogenbosch een plek vrij kwam was de overstap van Utrecht naar 's-Hertogenbosch snel gemaakt. Begonnen als Styliste werkte Eva zich door ervaring en extra scholing op naar Senior-Styliste en vervolgens tot Top-Styliste.

Na een periode van 8 jaar bij de organisatie van Rob Peetoom deed de kans zich voor om zelfstandig een salon te openen. Sinds 1 januari 2014 kunt u Eva vinden in haar salon "Stylish Kappers" aan de Heuvel 30 te Sint-Oedenrode waar ze haar eigen team aanstuurt.