Over ons

Stylish Kappers Sint-Oedenrode

Vanaf 2014 was Stylish Kappers gevestigd in Sint-Oedenrode. Opgericht door Topstyliste Eva Wouters en gestart met een team van 2 ervaren haarstylisten is de salon in een kleine 10 jaar enorm gegroeid. Anno 2024 bestaat het team uit 8 crewleden en groeit dit aantal nog jaarlijks. De formule van Stylish Kappers is eenvoudig; alleen maar topkwaliteit op alle vlakken. Van het kopje koffie tot de skills van onze medewerkers; de lat ligt op het hoogste niveau! Dit werkt want inmiddels hebben vele honderden actieve klanten de weg naar onze salon gevonden en ervaren zij keer op keer de luxe en kwaliteit van Stylish Kappers. Onze klanten komen uit de regio, maar zelfs ook van ver daarbuiten zoals Den Haag, Maastricht, Utrecht, Nijmegen, etc. Door de enorme groei die we meemaken zijn we uit ons jasje gegroeid en vandaar dat we recent een kleine 6km verhuisd zijn naar een nieuwe ruimere locatie in het centrum van Schijndel.

Stylish Kappers Schijndel

Biografie topstyliste Eva Wouters

Eva is geboren op 27 mei 1982 te Schijndel. Bij aanvang van de allround kappersopleiding begon ze op 16 jarige leeftijd gelijktijdig ook bij "kapsalon Koppig" te Schijndel en later bij het filiaal van Koppig in Heeswijk-Dinther. Na 6 jaar veel geleerd te hebben in de praktijk en tijdens haar opleiding én met een tussentijds extra behaald diploma "Kleurspecialiste" op zak werd het tijd om verder te ontplooien. Na een korte periode bij een kapsalon in Eindhoven komt Eva via een open sollicitatie terecht in de salon van "Rob Peetoom Hair + Make-up Utrecht Lucasbolwerk" in Utrecht.

Toen er na enkele jaren bij het filiaal van "Rob Peetoom Hair + Make-up Den Bosch Mari van de Ven" in 's-Hertogenbosch een plek vrij kwam was de overstap van Utrecht naar 's-Hertogenbosch snel gemaakt. Begonnen als Styliste werkte Eva zich door ervaring en extra scholing op naar Senior-Styliste en vervolgens tot Top-Styliste.

Na een periode van 8 jaar bij de organisatie van Rob Peetoom deed de kans zich voor om zelfstandig een salon te openen. Sinds 1 januari 2014 kunt u Eva vinden in haar salon "Stylish Kappers" waar ze haar eigen team aanstuurt.

Kapster Eva Wouters Stylish Kappers

Meet our team:

Ik ga altijd voor topkwaliteit.

Kapster Eva Wouters Stylish

Eva - Eigenaresse & Topstyliste

Ik geniet van een prachtige highlight!

Kapster Indy Stylish

Indy - Haarspecialiste & Kleurspecialiste

Ik ben pas tevreden als mijn klant blij de deur uit gaat.

Kapster Anke Stylish

Anke - Topstyliste

Als leerling leer ik hier de kneepjes van het vak op het hoogste niveau.

Stylish Kappers kapster Dewi

Dewi - Leerling haarstyliste

Ik hou er van om mijn klant te laten stralen!

Kapster Isabelle Stylish

Isabelle - Topstyliste

Mensen nóg mooier maken, dat is mijn passie!

Leerling Kapster Anke Stylish

Ankie - Junior haarstyliste

Ik zorg er al ruim 10 jaar voor dat onze klanten er "Stylish" uit zien.

Kapster Laura Stylish kapper schijndel

Laura - Topstyliste